terça-feira, 22 de setembro de 2009

EMENTAS DE SETEMBRO

Informo-vos que no restaurante GARUM temos "menú do dia" a 12 € e "menú de fim de semana" a 15 €. Para a 4ª feira (mércores) 23 de setembro temos de primeiros Crema Saint Germain (chícharos) e Quiche vegetal, de pratos principais Carne ao Caldeiro e Pastel de Raia; de sobremesas Flam com trufa, Peras ao vinho e Crema de Chocolate.

As ementas da 5ª-f. 24 de setembro: de entrantes Pisto de verduras com arroç e Salada Waldorf, e de segundos Lasanha de carne, espinafres e champinhons e Pescada á Basca. De sobremesas Arroç com leite e froitas, Peras ao vinho e Torta de maçá.
A 6ª-f. (venres) 25 de setembro: de primeiros Coleslaw e salada Niçoise, de segundos Ave com froitas e basmati e Peixe ao queijo com verduras. De sobremesa Crema de chocolate e Torta de queijo e froitas.
As ementas do sábado: salada de arroç, supremas de salmon ao fiúncho, terneira em salsa de uva, crema de chocolate e tarta de froitas.
As ementas da 2ª-f. (luns) 28: Crema Vichyssoise, Salada de iogourte e froitas, Paelha e Terneira com uva estofada em cebola e pataca palha. De sobremesas copa de Gelado com froitas e Torta Tatim.

Os primeiros da 3ª-f. serám Ovos à Rusa e Sopa Juliana, e de pratos principais Cariocas com salada e Polo ao Curry. De Sobremesas Crema de iogourt com froitas e Queijo com marmelo.

A 5ª-f. foi salada de sandia e empada, de segundos lasanha de espinafres e pescada á basca. De sobremesas torta de trufa e froita e crema catalana.
Para a 6ª-f. faremos calamares a andaluza e salada de pasta, de segundos lombo ao ananás e bacalhau com grelos queijo,noçes e cebola carameliçada. De sobremesas peras ao vinho e cremoso de queijo.


As ementas do sábado 3 (15 €) serám: Salpicom de lagostinos e gambas e Creppes de Verduras de primeiro. De segundo Ossobuco milanesa e Caldeirada de rodabalho e pescada. De sobremesas Semifrio de queijo e Torta Tatim.

Para a 4ª-f. 7 sopa minestrone e táboa de queijos, de segundos coelho estofado com cebola glaseada e rolinho de primavera e peixe fritido com cachelos. De sobremesa torta de moca e macedónia.