
As ementas da 5ª-f. 24 de setembro: de entrantes Pisto de verduras com arroç e Salada Waldorf, e de segundos Lasanha de carne, espinafres e champinhons e Pescada á Basca. De sobremesas Arroç com leite e froitas, Peras ao vinho e Torta de maçá.
A 6ª-f. (venres) 25 de setembro: de primeiros Coleslaw e salada Niçoise, de segundos Ave com froitas e basmati e Peixe ao queijo com verduras. De sobremesa Crema de chocolate e Torta de queijo e froitas.
As ementas do sábado: salada de arroç, supremas de salmon ao fiúncho, terneira em salsa de uva, crema de chocolate e tarta de froitas.
As ementas da 2ª-f. (luns) 28: Crema Vichyssoise, Salada de iogourte e froitas, Paelha e Terneira com uva estofada em cebola e pataca palha. De sobremesas copa de Gelado com froitas e Torta Tatim.

A 5ª-f. foi salada de sandia e empada, de segundos lasanha de espinafres e pescada á basca. De sobremesas torta de trufa e froita e crema catalana.
Para a 6ª-f. faremos calamares a andaluza e salada de pasta, de segundos lombo ao ananás e bacalhau com grelos queijo,noçes e cebola carameliçada. De sobremesas peras ao vinho e cremoso de queijo.
As ementas do sábado 3 (15 €) serám: Salpicom de lagostinos e gambas e Creppes de Verduras de primeiro. De segundo Ossobuco milanesa e Caldeirada de rodabalho e pescada. De sobremesas Semifrio de queijo e Torta Tatim.
Para a 4ª-f. 7 sopa minestrone e táboa de queijos, de segundos coelho estofado com cebola glaseada e rolinho de primavera e peixe fritido com cachelos. De sobremesa torta de moca e macedónia.